Schedule

The time and place of the following talks haven't been decided yet.
Speaker Talk title Language Duration
Philippe Bruhat (‎BooK‎) ‎Communication Aikido‎ English 40 minutes
Curtis Poe (‎Ovid‎) ‎Modeling a Universe‎ English 60 minutes
Wendy Van Dijk (‎woolfy‎) ‎Changing Image of Perl‎ English 20 minutes
DrForr ‎Notes from the Trenches: Parsing Perl 6 *with* Perl 6‎ English 45 minutes
Yuval Kogman (‎nothingmuch‎) ‎Behavioral Subtyping and Composition‎ English 45 minutes
Lance Wicks ‎Mob programming the CPAN Pull Request Challenge‎ English 20 minutes
Ervin Ruci (‎eruci‎) ‎Mapping World Literature‎ English 20 minutes
Lance Wicks ‎Perl and Open Source in Olympic Judo‎ English 20 minutes
Max Maischein (‎Corion‎) ‎Web automation with WWW::Mechanize::Chrome‎ English 45 minutes
Todd Rinaldo (‎toddr‎) ‎Getting gutsy with perl5‎ English 45 minutes
R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) ‎Lightning Talks Day 1‎ English 60 minutes
R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) ‎Lightning Talks Day 2‎ English 60 minutes
R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) ‎Lightning Talks Day 3‎ English 60 minutes
Choroba ‎Low-end Perl‎ English 45 minutes
Viacheslav Tykhanovskyi (‎vti‎) ‎Fighting technical debt with kritika.io‎ English 20 minutes
Mark Keating (‎mdk‎) ‎The EPO Needs You!‎ English 20 minutes
Jens Rehsack (‎Sno‎) ‎Cross Compiling For Perl Hackers‎ English 60 minutes
Sawyer X ‎Pakket - An Unopinionated Meta-Packaging System‎ English 45 minutes
Sawyer X ‎Perl 5.26 and the Blue-Blue Shiny Ball of Eternal Transparency‎ English 45 minutes
Norbert Csongrádi (‎Bert‎) ‎Venn - extensible placement framework for pools of shared resources‎ English 20 minutes
Paweł Murias (‎pmurias‎) ‎Rakudo.js - compiling Perl 6 to JavaScript‎ English 20 minutes
Marc Egea i Sala (‎meis‎) ‎Docker (&-compose) for (Perl) Developers‎ English 20 minutes
Thomas Reifenberger ‎High-Performance IO or "How to write a SSD to death"‎ English 20 minutes
Dana Jacobsen (‎danaj‎) ‎Random Numbers in Perl‎ English 20 minutes
Laurent Rosenfeld (‎lolo78‎) ‎Functional Programming in Perl 6‎ English 45 minutes
Laurent Rosenfeld (‎lolo78‎) ‎Using Perl 5 to make a program several hundred times faster‎ English 20 minutes
Lloyd Fournier (‎LLFourn‎) ‎Spit: A Postmodern DevOps tool, written in Perl 6‎ English 45 minutes
Jose Luis Martinez Torres (‎JLMARTIN‎) ‎Working with Perl in cloud-land‎ English 45 minutes
Brian Duggan ‎Perl 6: Superglue for the 21st Century‎ English 20 minutes
Oriol Soriano Vila (‎Uree‎) ‎CloudDeploy: Making infrastructure aMooseing‎ English 45 minutes
Rolf Langsdorf (‎LanX‎) ‎Function Signatures Compared - Perl6, Perl5.20 and Sub::Sig‎ English 20 minutes
Bart Wiegmans (‎brrt‎) ‎How to hack the MoarVM JIT compiler‎ English 45 minutes
Samantha McVey (‎samcv‎) ‎High End Unicode in Perl 6‎ English 45 minutes
Leon Timmermans (‎leont‎) ‎Dist::Build, a Module::Build replacement‎ English 20 minutes
Leon Timmermans (‎leont‎) ‎Practical cryptography‎ English 20 minutes
Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) ‎parsing with grammars shoot-out‎ English 20 minutes
Time Meanwhile, elsewhere
08:00
‎Registration‎ (60 min)
09:00
‎Opening‎ (30 min)
09:30
‎Keynote‎ (90 min)
11:00
‎Session 1‎ (45 min)
11:45
‎Break‎ (30 min)
12:15
‎Session 2‎ (75 min)
13:30
‎Lunch‎ (45 min)
14:15
‎Session 3‎ (75 min)
15:30
‎Break‎ (30 min)
16:00
17:00
17:15
18:30
‎Closing‎ (15 min)
18:45
19:30
‎Party‎ (240 min)
23:30

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.